Garantia produselor

Toate produsele vandute si livrate de www.dektel.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Certificatele de garantie ce insotesc unele produse pot fi emise direct de catre producator sau pot fi emise de catre SC Dektel Solutions SRL/Parteneri.

In cazul certificatelor de garantie emise de producator/distribuitor/ Parteneri, produsele beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit in certificate.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru de service autorizat va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national si international.

Garantia incepe in ziua in care consumatorul a acceptat produsul. Vanzatorul este responsabil pentru toate defectele produsului livrat catre cumparator care apar in perioada de garantie.

Garanția produselor