dektel.ro

Good stuff that's worth giving
Cine suntem?

Echipa din spatele produselor

Suntem echipa din spatele produselor pe care le oferim. Din acest motiv, facem totul cu dragoste, acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu si suntem multumiti doar atunci cand dvs. primiti mai mult decat va asteptati din colaborarea noastra.Ce facem?

Gasim solutia potrivita pentru dvs.

Va oferim o colectie variata de materiale promotionale si cadouri corporate direct importate, in pas cu schimbarile modei, functionale si personalizabile, care sa va ajute in comunicarea oricarui mesaj, indiferent de marimea bugetului alocat.De ce o facem?

Tu esti motivul pentru care facem ceea ce facem

Dorinta noastra este sa aduncem un zambet fiecarei persoane care primeste produsele si sa-si aminteasca cu drag de compania dvs. pe toata durata folosirii produsului si mult timp dupa. De aici a aparut si Motto-ul nostru „Good stuff that's worth giving”.


 
 

Darius Stoica

Business Development Manager

Sunt dedicat dezvoltarii personale si trairea fiecarei clipe cu entuziasm, prezenta si implicare. ”Living the Charged Live.

  + 40 730 708 660
 
 

Cosmina Oltean

Sales Manager

Sunt o persoana deschisa, cu o mare dorinta de cunoastere si careia ii place sa vada oamenii fericiti si multumiti.

  + 40 746 091 571
 
 

Rares Oltean

Sales Reprezentative

Sunt adeptul gandirii pe termen lung, promotor al calitatii si un admirator al tot ceea ce este frumos.

  + 40 740 420 746Ce spun clientii despre noi?
McDonald's
McDonald's Romania, Valentina Marcu

"Suntem foarte multumiti de calitatea produselor, de profesionalismul si de promptitudinea voastra! Keep up the excellent work!"

Valentina Marcu
FERRO
Grupul FERRO, Simona Dumitru

"Ca si om de marketing iti doresti sa ai parte de colaboratori care sa ajunga nu doar sa te inteleaga foarte bine, ci mai mult, sa iti intuiasca nevoile si sa iti prezinte solutiile ideale. Echipa IdealGifts este intruchiparea unor astfel de colaboratori. Iar Cosmina este definitia profesionalismului: fiecare proiect este tratat cu seriozitate, punctualitate, flexibilitate, proactivitate si, lucru extrem de important, respectand termenele limita. Recomand agentia IdealGifts cu cea mai mare incredere!"

Simona Dumitru
eMag
eMag, Dumitru Sergiu

"O echipa extraordinar de profesionista și amabila. Produsele au fost printate perfect și rapid, deși au existat modificări pe ultima suta de metri. Ne-au oferit suport în ceea ce tine de design, deși nu era de datoria lor. Recomandam cu toata încrederea și vom continua proiectele cu ei în viitor."

Dumitru Sergiu
Avira
Avira, Florentina Burada

"Echipa dedicata, in special dna. Cosmina Oltean persoana care a dat mereu dovada de promptitudine."

Florentina Burada
METRO Cash & Carry Romania
METRO Cash & Carry Romania, Andreea Ghenea

"Mi-a facut mare placere colaborarea fara cusur cu voi,grija fata de client si profesionalismul fara cusur al Cosminei! Flexibilitatea si promptitudinea va recomanda pentru orice client care vrea sa aiba cadouri de calitate si sa nu isi faca griji pentru nimic altceva!!!"

Andreea Ghenea
PORTA DOORS
PORTA DOORS, Nicoleta Ban

"Colaborarea cu Ideal Gifts a fost o experiență deosebit de plăcută, o echipă cu adevărat orientată către client și dornică să ofere soluția potrivită. Ne-am bucurat să constatăm că ni s-au depășit așteptările; cu siguranță vom fi parteneri și pe viitor!"

Nicoleta Ban

Vezi ce spun alti clienti despre noi... >


dektel.ro | Good stuff that's worth giving

Sursa dvs. preferata

Ne dorim sa devenim sursa dvs. preferata, nu numai prin gama larga de produse, ci si prin cele mai bune stocuri sau cele mai bune preturi, dorind totodata sa fie usor si placut modul de colaborare cu noi.

Experienta placuta

Totodata, suntem in permanenta dezvoltare in ceea ce priveste varietatea noastra de instrumente si solutii online si depunem un efort considerabil pentru a face experienta clientilor nostri mai placuta si usoara.

24/24 - 7/7

Mai mult decat atat, in magazinul nostru on-line puteti calcula oricand preturile de achizitie si puteti plasa precomenzi 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
Good stuff that's worth giving

Cand lucram intr-o companie si primim ceva personalizat sau nu, cat de mic, simtim ca existam pentru acea companie, ca facem parte din ea si implicit devenim mult mai devotati.


Suntem foarte flexibili in ceea ce facem si nu ne dam batuti pana cand nu gasim solutia potrivita pentru dvs. in materie de materiale promotionale, cadouri corporate si nu numai, avand la dispozitie o gama diversificata de produse care sa va ajute in comunicarea mesajului dvs. de marketing sau protrivite pentru orice eveniment.


Ne mandrim cu clienti din diverse domenii precum cel bancar, energetic, telecomunicatii, aeronautic, automotive, agentii de publicitate/ PR precum si multe alte domenii. O mica parte din aceste companii le puteti gasi la rubrica noastra de testimoniale.

CompaniesHistory.com, another project powered by Dektel Solutions Srl


The largest companies and brands in the world!


CompaniesHistory.com gathers and offers history and corporate videos from the largest and most successful companies and brands in the world! (Top Forbes, Fortune 500, and The World’s Most Powerful Brands)

CompaniesHistory.com

Get the most out of CompaniesHistory.com and join our community! You can do that by…