McDonald's
McDonald's Romania, Valentina Marcu

"Suntem foarte multumiti de calitatea produselor, de profesionalismul si de promptitudinea voastra! Keep up the excellent work!"

Valentina Marcu
FERRO
Grupul FERRO, Simona Dumitru

"Ca si om de marketing iti doresti sa ai parte de colaboratori care sa ajunga nu doar sa te inteleaga foarte bine, ci mai mult, sa iti intuiasca nevoile si sa iti prezinte solutiile ideale. Echipa IdealGifts este intruchiparea unor astfel de colaboratori. Iar Cosmina este definitia profesionalismului: fiecare proiect este tratat cu seriozitate, punctualitate, flexibilitate, proactivitate si, lucru extrem de important, respectand termenele limita. Recomand agentia IdealGifts cu cea mai mare incredere!"

Simona Dumitru
Avira
Avira, Florentina Burada

"Echipa dedicata, in special dna. Cosmina Oltean persoana care a dat mereu dovada de promptitudine."

Florentina Burada
METRO Cash & Carry Romania
METRO Cash & Carry Romania, Andreea Ghenea

"Mi-a facut mare placere colaborarea fara cusur cu voi,grija fata de client si profesionalismul fara cusur al Cosminei! Flexibilitatea si promptitudinea va recomanda pentru orice client care vrea sa aiba cadouri de calitate si sa nu isi faca griji pentru nimic altceva!!!"

Andreea Ghenea
eMag
eMag, Dumitru Sergiu

"O echipa extraordinar de profesionista și amabila. Produsele au fost printate perfect și rapid, deși au existat modificări pe ultima suta de metri. Ne-au oferit suport în ceea ce tine de design, deși nu era de datoria lor. Recomandam cu toata încrederea și vom continua proiectele cu ei în viitor."

Dumitru Sergiu
PORTA DOORS
PORTA DOORS, Nicoleta Ban

"Colaborarea cu Ideal Gifts a fost o experiență deosebit de plăcută, o echipă cu adevărat orientată către client și dornică să ofere soluția potrivită. Ne-am bucurat să constatăm că ni s-au depășit așteptările; cu siguranță vom fi parteneri și pe viitor!"

Nicoleta Ban
Conef Gaz
Conef Gaz

"Colaborarea a fost excelenta. Produse livrate la timp, de calitate. O echipa de nota 10. Multumim!"

Delamode Romania
Delamode Romania, Silvia Sulu

"Serviciul de customer service excelent, tarife foarte competitive, produse de calitate."

Silvia Sulu
cargo-partner Expeditii
cargo-partner Expeditii, Armando Ionete

"Ne bucuram foarte mult, pentru ca inceputul colaborarii dintre cargo-partner si IdealGiflts.ro a decurs perfect. Totul a fost peste asteptarile noastre, de la comunicarea cu dvs., la produse si livrare."

Armando Ionete

Vezi ce spun clientii despre noi... >