Confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.dektel.ro este SC Dektel Solutions SRL, inregistrata cu Nr. Inreg. Reg. Comertului: J01/322/2010, CUI/CIF: RO 27057092, Capital Social: 200 ron, Adresa: Loc. Micesti, Mun. Alba Iulia, Str. Stufului 1, Jud. Alba, 510002, Romania.

 

Utilizarea site-ului www.dektel.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Informatii personale furnizate in procesul de comanda sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. Dektel Solutions SRL nu va putea fi responsabila pentru eventuale erori aparute in urma neglijentei clientului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei. Accesarea site-ului www.dektel.ro implica acceptul tau ca datele furnizate sa fie pastrate si prelucrate de societatea noastra in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre promotiile www.dektel.ro sau orice alte activitati de comunicare. SC Dektel Solutions SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti, singura exceptie constituind-o solicitari din partea autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale, atata timp cat acestea vor fi solicitate conform cu legile in vigoare.

SC Dektel Solutions SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a solicita SC Dektel Solutions SRL sa iti confirme prelucrarea sau nu a datelelor tale personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a solicita SC Dektel Solutions SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a solicita SC Dektel Solutions SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;
  • dreptul de a solicita SC Dektel Solutions SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;
  • dreptul de a notifica SC Dektel Solutions SRL in vederea renuntarii la produse. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre, celor livrate direct de reprezentantii SC Dektel Solutions SRL sau livrate prin curier, respectiv in cazul produselor pentru care a fost facuta proba, testarea sau respecta descrierea producatorului.

Orice notificare va fi semnata, datata si expediata de catre cumparator la adresa comenzi@dektel.ro sau prin posta la adresa: Loc. Micesti, Mun. Alba Iulia, Str. Stufului 1, Jud. Alba, 510002, Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.dektel.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.dektel.ro va determina cercetarea penala impotriva celor care au initiat aceasta actiune.