0735 995 995       Contact       Despre noi
 
         


IdealGifts.ro

Cariere - IdealGifts.ro

Importator national de produse promotionale
si cadouri corporate.


“Sa formezi o echipa este doar inceputul. Sa ramai impreuna este progresul. Sa lucrezi impreuna este succesul” – Henry David Thoreau


Descopera

Descopera o echipa profesionista si competitiva ce cauta in permanenta solutii inovative intr-un context provocator.

IdealGifts.ro este mereu dedicat in a asigura satisfactia clientilor nostri, construiund cariere profesionale de succes pentru angajatii nostri.

Suntem o echipa profesionista si competitiva ce cauta in permanenta solutii inovative intr-un context provocator.

Spiritul de echipa sta la baza culturii noastre organizationale, de aceea incurajam impartasirea de experiente, ne dorim progres continuu si avem grija de angajatii nostri.

Dezvolta-te

Stim foarte bine ca performantele apar doar intr-un mediu ce favorizeaza spiritul de initiativa. De aceea, la IdealGifts.ro nu se pune accent doar pe rezultatul muncii, ci si pe metodele prin care s-a ajuns la acesta. Iar cele mai bune metode le putem descoperi doar lucrand impreuna.

Cautam intotdeauna tineri profesionisti, pasionati de domeniul eCommerce si vanzari directe.

Experientele pe care le vei avea in cadrul organizatiei noastre vor contribui la dezvoltarea ta profesionala, avand ca scop consolidarea si imbogatirea competentelor si abilitatilor tale.

Aplica

Daca te-ai decis sa faci parte din echipa noastra, citeste sfaturile si informatiile pe care ti le punem la dispozitie privind aplicatia.

Abia asteptam sa te intalnim! Impreuna vom dezvolta business-ul nostru si vom construi cariere de succes!


Va multumim pentru interesul vostru fata de IdealGifts.ro!

Darius Stoica
Some important guy
Ai un loc in echipa noastra daca:

  • Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa;
  • Iti doresti sa iti dezvolti continuu compentele si abilitatile, iti place sa inveti experientele avute, cautand progresul;
  • Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratand respect fata de ei.


Competente

IdealGifts.ro este mereu dedicat in a asigura satisfactia clientilor nostri, construiund cariere profesionale de succes pentru angajatii nostri.

Pentru a creste performanta individuala si a intregii echipe, la baza managementului performantei sta un set de competente. Competentele profesionale deriva din valorile noastre: profesionalism, spirit de echipa si inovatie, si au in vedere atingerea unor mize cheie - dezvoltarea afacerii, pregatirea viitorului si lucrul impreuna.

Cum aplici

Pentru a aplica trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

  • Selecteaza domeniul in care vrei sa lucrezi alaturi de noi;
  • Construieste Cv-ul si nu uita sa te inspiri din sectiunea de sfaturi;
  • Aplica!

Sfaturi CV

Daca te-ai decis si vrei sa ni te alaturi, iata cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand iti construiesti CV-ul:

  • In primul rand, spune-ne care este domeniul in care vrei sa lucrezisi care sunt atu-urile tale pentru departamentul respectiv. Da-ne cat mai multe informatii pentru a putea evalua in ce masura te poti integra in colectivul nostru, pentru ca este important ca pe langa cunostintele si abilitatile tehnice adecvate, si cultura organizationala si mediul pe care ti-l oferim sa corespunda asteptarilor tale.
  • Subliniaza-ne in CV acele experiente, cursuri, certificari relevantepentru pozitia pentru care aplici, astfel CV-ul tau poate iesi mai usor in evidenta printre ceilalti candidati.
  • Fii succint si clar, astfel incat CV-ul tau sa poata fi citit cu usurinta.
  • Ofera-ne persoane de contact pentru referinte.

Practica

Stim ca teoria invatata la scoala are nevoie de o completare practica pentru a da nastere unei cariere de succes, asa ca daca esti student, institutia de invatamant la care studiezi poate incheia un parteneriat cu compania noastra pentru stabilirea unor stagii de practica pentru tine. Te vom sustine cu informatiile necesare pentru descoperirea unui business de succes in eCommerce si vanzari directe.